Kasvattajajäsen


Pumit ry:n kasvattajajäsen

- Hinta 5e/vuosi + Pumit ry:n jäsenyys.
- Summa maksetaan yhdistyksen tilille FI88 1432 3000 2220 67, viitenumero 8002.
- Ilmoita samalla yhteystietosi sekä kuva, jonka haluat nettisivuille.
- Mikäli kennelillä on useampia omistajia, tulee kaikkien olla Pumit ry:n jäseniä (vuosi- tai perhejäsen).
- Kennelnimeä ei tarvitse olla, jotta voi liittyä kasvattajajäseneksi.
- Myös ulkomaalainen jäsen voi olla kasvattajajäsen. Hänen kenneltietoja ei lisätä nettisivuille tai lehteen, mutta hän saa laittaa pentueilmoituksen pentuvälitykseen.

 

Kasvattajajäsenen edut 1.5.2018 alkaen:

 

Kasvattajaruutu:
- Kennelin tiedot jokaiseen PUMIT-lehden kasvattajaruutuun.
- Kennelin tiedot sekä kuva Pumit ry:n nettisivuille.
- UUTTA! Olemme lisänneet nettisivuille jokaiselle kasvattajajäsenelle oman infosivun, jossa on pähkinänkuoressa kennelin kasvatushistoria sekä PUMIT-lehdessä julkaistu kennelesittely. Sivu aukeaa Kasvattajia-sivulta klikkaamalla kennelin nimeä. Infosivulle saa myös lisätä kuvia kennelin pumeista (max. 5 kuvaa/kuvakollaasia). Kuvia voi lähettää sähköpostilla pumit.webmaster(a)gmail.com
- Ennakkotieto pentuesuunnitelmista PUMIT-lehteen ja nettisivuille, jotta pennusta haaveilevat voivat ottaa yhteyttä.

Pentuvälitys:
- Asiakaspalveluhenkinen pentuvälitys Pumit ry:n nettisivuilla.
- UUTTA! Netin pentuvälityksen tietoihin on lisätty vanhempien lisäksi pentueen sukutaulu.
- Mahdollisuus lisätä pentueilmoituksen yhteyteen erillinen kuvagalleria, johon voi laittaa niin monta kuvaa kuin haluaa ja jota saa päivittää niin usein kuin haluaa. Myös youtube-videoita on mahdollista lisätä kuvagalleriasivun yhteyteen.
- Huom! Aiemmin pentuvälitys oli tarjolla kaikille jäsenille, mutta voidaksemme kehittää palvelua paremmaksi, haluamme tarjota sen Pumit ry:n sitoutuneille kasvattajajäsenille.

Mainonta:
- UUTTA! Tarjoamme mahdollisuuden mainostaa syntyneitä ja pentuvälitykseen ilmoitettuja pentueita myös Facebook-sivuillamme kasvattajan haluamana ajankohtana. 2 mainosta/ syntynyt pentue. Tällä hetkellä FB-sivuillamme on noin 600 seuraajaa, joten mainos tavoittaa monta pumeista kiinnostunutta!

Pentujäsen:
- Uusia pentujäseniä Pumit ry:n jäseneksi ilmoittanut kasvattaja saa ilmaisen puolen sivun mainoksen PUMIT-lehteen seuraavan vuoden aikana.
- Kiitämme toimintakertomuksessamme uusia pentujäseniä liittäneitä kasvattajia kennelnimet mainiten.

Yhteydenotot:
Päivitämme kaikki pyydetyt tiedot nettisivuillemme nopeasti ja päivityspyynnöt sujuvat kivuttomasti joko messenger-viestillä (Miia Setälä) tai sähköpostilla pumit.webmaster(a)gmail.com. Messenger saattaa olla luotettavampi, koska puhelin ei aina ilmoita saapuneesta sähköpostista. Eli mikäli et ole saanut sähköpostiisi vastausta vuorokauden kuluessa, laita messengerviesti perään.

Esimerkki jäsenyyden hyödystä:
5.5.2018 mainostimme Pumit ry:n FB-sivulla tulevia pentueita => samana päivänä oli pentuvälityksen nettisivuja ladattu 231 kertaa.