Agilitykoulutus 1.-2.6.

Pumit ry järjestää agilitykoulutusviikonlopun 1.-2.6.2024 SporttikoiraKeskuksessa Paimiossa https://sporttikoirahalli.info/. Kouluttajina toimivat moninkertaiset maajoukkue-edustajat Tuulia ja Timo Liuhto:

https://app.oneminddogs.com/coaches/Tuulia-Liuhto
https://app.oneminddogs.com/coaches/Timo-Liuhto

Koulutukseen voivat osallistua kaiken tasoiset koirakot. Koulutuspaikkoja on 16 per päivä. Hinta on 50 eur (ei jäsenet 60 eur) per koirakko per treeni jos ottaa vähintään kaksi treeniä. Jos ohjaaja treenaa vain yhden treenin viikonlopun aikana on hinta tällöin 55 eur per koirakko (ei jäsen 65 eur). Ryhmät alustavasti 1 x 2,5h 6 koirakon ryhmä ja 2 x 2h 5 koirakon ryhmä.

Koulutukseen ovat etusijalla:
1. Pumit ry:n jäsenen ensimmäinen pumi
2. Pumit ry:n jäsenen toinen jne. koirat
3. pumit
4. muun rotuiset

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 5.5.2024. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä etusijalistan mukaisesti. Voit ilmoittaa heti useamman koirasi (täytä jokaisesta koirasta oma kaavake), ja paikat jaetaan sen mukaan, miten ilmoittautumisia tulee.
Ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.

https://forms.gle/qP5ursawpUQTUe71A

Hallin kanssa samassa pihapiirissä olevassa talossa on majoitusmahdollisuus 30 eur / yö / hlö. Hallin pihassa voi yöpyä myös matkailuautolla tai vaunulla sähköpaikalla 10 eur / yö. Majoitusta koskevat tiedustelut elina.ronnholm at gmail.com.

Lisätietoja elina.ronnholm at gmail.com tai facebookissa messengerin kautta.