Agilityn SM-kisat 27.-28.8

AGILITYN YKSILÖ & JOUKKUE SM-KILPAILUT 27.–28.8.2022 ROVANIEMELLÄ

 

 

SM-kilpailut järjestää Suomen Agilityliitto ja tänä vuonna toteuttavana seurana toimii Rovaniemen Käyttökoirat (RKK) ry. Kilpailupaikkana toimii Suvivoudin kenttä osoitteessa Korvanranta 2, 96300 Rovaniemi.

Pumit ry:n hallitus on päättänyt lähettää sekä medi- että pikkumaksijoukkueen agilityn joukkue SM-kisoihin 28.8.2022. Hallitus on nimennyt joukkueiden kokoajiksi Elina Rönnholmin.

Valintasäännöt agilityn joukkue SM-kisoihin löydät tämän ilmoituksen lopusta sekä Pumit ry:n sivulta, http://www.pumit.fi/, kohdasta Yhdistys/Säännöt. Käy tutustumassa!

Joukkueisiin pyrkivien pumien tulokset sekä omistajan ja ohjaajan yhteystiedot tulee lähettää valintasääntöjen mukaisesti Elina Rönnholmille 24.7.2022 mennessä sähköpostitse elina.ronnholm@gmail.com.

Tiedustelut: Elina Rönnholm, 040-6736819, elina.ronnholm@gmail.com

 

 

Pumit ry:n valintasäännöt agilityn joukkue SM-kisoihin

 

 1. Pumit ry maksaa kisoihin jokaisesta säkäluokasta yhden joukkueen osallistumismaksun.
 2. Joukkueet muodostetaan 3-luokassa kisaavista koirakoista, joiden omistaja ja ohjaaja on Suomessa asuva Pumit ry:n jäsen. Mikäli pumilla on useampi omistaja, on heidän kaikkien oltava Pumit ry:n jäseniä.
 3. Pumit ry:n jäsenmaksu on oltava maksettuna kilpailuvuoden huhtikuun loppuun mennessä.
 4. Joukkueen koko on enintään neljä (4) koiraa ja yksi (1) varakoira.
 5. Joukkueeseen valitaan koirakot, jotka ovat saavuttaneet eniten 0-tuloksia virallisista kilpailuista edellisen ja kuluvan kisavuoden aikana.
 6. Tasatilanteessa joukkueeseen valitaan koirakko, jolla on enemmän 0-tuloksia kilpailuvuoden puolella. Jos edelleen tasan, valitaan koirakko, jolla on enemmän 0-tuloksia agilityradalta.
 7. Pumin tulokset sekä omistajan/ohjaajan yhteystiedot lähetetään jäsenjulkaisussa ja/tai yhdistyksen kotisivulla ilmoitettuun osoitteeseen annettuun määräaikaan mennessä. Tulosten oikeellisuus on todistettava kopiolla kilpailukirjasta tai muulla luotettavalla tavalla esim. suorilla linkeillä Kennelliiton Koiranet-jalostustietojärjestelmässä oleviin kilpailutuloksiin tai tiedostolla / tulosteella omista agilitytuloksista Suomen Agilityliiton järjestelmästä.
 8. Pumit ry:n hallitus nimeää joukkueiden kokoajan.
 9. Pumit ry:n hallitus hyväksyy ja vahvistaa joukkueet. Valituille ilmoitetaan pääsy Pumit ry:n SM-joukkueeseen kutsuna.
 10. Joukkueeseen valittujen tulee toimittaa välittömästi kirjallinen lupa seuraltaan osallistumisestaan Pumit ry:n SM-joukkueeseen ja vahvistaa sitovasti osallistumisensa.
 11. Joukkueiden kokoaja huolehtii ilmoittautumisen. Mikäli koirakko ei voi osallistua joukkueeseen, syynä esim. ohjaajan tai koiran loukkaantuminen, niin tästä on toimitettava kopio lääkärintodistuksesta joukkueiden kokoajalle kolmen (3) arkipäivän kuluessa SM-kisan ajankohdan jälkeen.
 12. Sääntömuutosoikeus on Pumit ry:n hallituksella.