Paimennuspäivät PERUTTU

 

*****   HUOMIO   *****

Paimennuspäivät peruuntuvat korona-riskin vuoksi

 

 

Pumien paimennuspäivät pidetään Lohjalla, Sammatissa 27.-28.6.2020. Kouluttajana toimii kokenut paimennuksen harrastaja Sanna Laine-Evans. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi myös Unkarissa, ja hänen mudiuroksensa Takkutukan Mustaa Kultaa "Taito" on Suomen toinen paimennusvalio kaikissa roduissa perinteisen paimennustyylin kokeissa.

Sannan nettisivut

Yhden paimennuspäivän hinta on 45e / koira. Kuunteluoppilaat 10e. Kaiken tasoiset koirakot ovat tervetulleita, treenit räätälöidysti kunkin koirakon osaamisen ja tarpeen mukaan. Mukaan voi tulla vain lauantaina tai sunnuntaina, tai molempina.

Pumit ry:n jäsenillä on ensisijainen osallistumisoikeus, mutta myös ei-jäsen voi ilmoittautua jos tapahtuma ei täyty Pumit ry:n jäsenistä. Ei-jäsenen hinta on 55e / koira ja kuunteluoppilaana 20e. Jos paikkoja jää, voi sama ohjaaja osallistua kahden tai useamman koiran kanssa. Tällöin saman ohjaajan toinen jne. koira maksaa 40e / päivä.

Yksi päivä sisältää kaksi kierrosta treeniä  (pääasiassa lampailla, muutama voi myös treenata ankoilla halutessaan) sekä aamukahvit ja pientä purtavaa kaveriksi (voileipää ym.). Omat lounaat mukaan.

Maksimi 8-10 koirakkoa / päivä.

Ilmoittautuminen 1.-24.5.2020 sähköpostilla elina.ronnholm(a)gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.