Poika- ja kasvattajapäivä 22.10

Pumit ry järjestää 22.10.2023 Lempäälässä yhdistetyn Poika- ja kasvattajapäivän sekä Jalostustarkastuksen.

Tapahtuma pidetään Pohjois-Hämeen kennelpiirin toimitiloissa ja piha-alueella. Osoite on Tampereentie 484, 33880 Lempäälä.

Poikapäivän tarkoituksena on tarjota kasvattajille, omistajille ja pennun ostamista suunnitteleville mahdollisuus nähdä ja tutustua kerralla moniin eri-ikäisiin uroksiin. Tapahtuma on siis loistava tilaisuus uroksen omistajille päästä keskustelemaan sekä jakamaan kokemuksia muiden urostenomistajien kanssa sekä esittelemään omaa urostaan. Kasvattajille tapahtuma luo tilaisuuden tuoda esille kasvattejaan ja tutustua uroksiin. Poikapäivä vapaamuotoinen yhteinen tapaaminen. Paikalle toivotaan kaiken ikäisiä uroksia ja erityisesti kotikoiria sekä peräkammarin poikia. Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä Pumit ry:n jäsenyyttä. Poikapäivät järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja se keräsi yli 20 urosta paikalle!


**Pumin rakenne ja rotumääritelmä-koulutus klo 10.00**

Pumikasvattajille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille järjestetään aamupäivästä ”Pumin rakenne ja rotumääritelmä”-koulutus, jossa kouluttajamme ulkomuototuomari Kati Taipale käy pumin rakennetta läpi esimerkkikoirin. Koulutus on maksuton.

**Jalostustarkastus klo 12.30 alkaen**

Tämä vuonna Pumit ry järjestää ensimmäistä kertaa virallisen ulkomuodon Jalostustarkastuksen. Jalostustarkastaja toimii Kati Taipale. Osallistuvan koiran alaikäraja on 18k ja koira tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti.

Jalostustarkastukseen mahtuu 10 pumia ja etusijalla ovat urokset, jotka eivät ole vielä käyneet näyttelyissä. Hinta Pumit ry:n jäsenen pumi 10 euroa, ei-jäsen 30 euroa.

Jalostustarkastuksen ilmoittautumiset sähköpostitse 9.10.2023 mennessä pumit.ry@gmail.com

**Mukavaa toimintaa pumeille klo 12.30 alkaen**

Päivän aikana järjestetään oheisohjelmaa klo 12.30 alkaen kuten Houkutusten Highway. Tällä hetkellä oheisohjelmaan pääsee vielä vaikuttamaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Tapahtumaan osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan 9.10.2023 mennessä linkkinä löytyvällä lomakkeella https://forms.gle/UGDvn64heRYsGbgE7  tai sähköpostitse pumit.ry@gmail.com. Jalostustarkastukseen ilmoittaudutaan erikseen sähköpostitse.

Päivän aikana on tarjolla kahvia ja pullaa tarjolla sekä ämpärit päivään ilmoittautuneille pumipojille.

Päivän ohjelma on tarkoitettu kaikille pumiharrastajille ja heidän pumeilleen.

Lämpimästi Tervetuloa!