Poikapäivä 6.9.

 

Pumit ry. järjestää 6.9.2020 Lempäälässä klo 11.00 alkaen yhdistyksen ensimmäisen Poikapäivän. Tapahtuma pidetään Pohjois-Hämeen kennelpiirin toimitiloissa ja piha-alueella. Osoite on Tampereentie 484, 33880 Lempäälä.

Tarkoituksena on tarjota kasvattajille, omistajille ja pennun ostamista suunnitteleville mahdollisuus nähdä ja tutustua kerralla moniin eri-ikäisiin uroksiin. Tapahtuma on siis loistava tilaisuus uroksen omistajille esitellä omaa urostaan ja päästä keskustelemaan sekä jakamaan kokemuksia muiden urostenomistajien kanssa. Kasvattajille tapahtuma luo tilaisuuden tuoda esille kasvattejaan ja tutustua uroksiin!

Poikapäivässä koiria ei arvostella, kyseessä ei siis ole näyttely eikä kilpailu, vaan mukava vapaamuotoinen yhteinen tapaaminen. Paikalle toivotaan kaiken ikäisiä uroksia ja erityisesti kotikoiria sekä peräkammarin poikia. Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä Pumit ry:n jäsenyyttä.

Poikapäivän ohjelmassa on  yli 9kk ikäisten urosten valokuvaus ja mittaus sekä vapaamuotoista tutustumista paikalla oleviin uroksiin. Urosten omistajat saavat itselleen koiristaan kuvat. Mahdollisuuksien mukaan pyritään kaikista tapahtumaan osallistuvista pumeista ottamaan kuvia.

Päivän aikana järjestetään myös Turkkiklinikka, jossa trimmataan esimerkkipumi ja esitellään turkinhoitoon sopivia välineitä sekä neuvotaan turkinhoitoon ja trimmaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarjolla on myös kaiken ikäisille ja kokoisille pumeille sukupuolesta riippumatta sopivaa ohjelmaa hauskan temppuradan ja Houkutusten Highwayn muodossa.

Tapahtumaan osallistuvia uroksia pyydetään ilmoittautumaan 30.8.2020 mennessä linkistä löytyvällä lomakkeella tai sähköpostit pumit.ry@gmail.com.

 

Ilmoittaudu tästä!

 

Yhdistyksen myyntituotteita on ostettavissa tapahtumassa ja tarjolla on kahvia ja pullaa!

 

Tervetuloa!