Rotumestaruudet


Pumit ry:n rotumestaruudet 2019

 

Rally-toko
Osanottamisen mahdollistamiseksi mahdollisimman monelle koirakolle, mestaruus ratkotaan kolmella eri paikkakunnalla järjestettävien kisojen tulosten kesken. Mestaruudesta on siis mahdollista kilpailla yhdellä tuloksella yhdestä seuraavista kisoista:
10.8.2019 Kemi (KSPK ry)
14.8.2019 Lempäälä (LeVeK ry)
21.9.2019 Vantaa (Suomen Bostonit ry)
Näihin kisoihin osallistuvista pumeista palkitaan kolme parasta tuloksen tehnyttä kussakin luokassa. Pumi voi kilpailla vain yhdessä tasoluokassa ja sen osallistuessa useampaan kisaan tai luokkaan, vain paras tulos huomioidaan. Mestaruus ratkeaa, kun kaikki em. kilpailut on pidetty, ja palkinnot jaetaan yhdistyksen syyskokouksessa.

Mestaruuskilpaan osallistuvan pumin kilpailutulos on lähetettävä osoitteeseen pumit.ry(a)gmail.com ja mukaan on liitettävä kuva arvostelulomakkeesta. Eri kilpailuista saatujen tasatulosten kesken mestaruus jaetaan. Osallistuvan pumin omistajan on oltava Pumit ry:n jäsen. Lisätietoja ja osallistumisohjeet kisoihin löytyvät osoitteesta www.virkku.net

 

MEJÄ
Mejän rotumestaruus ratkotaan 4.8.2019 Rovaniemellä Pumit ry:n ja Rkk ry:n järjestämässä virallisessa MEJÄkokeessa. Molempien luokkien kolme parasta palkitaan.

 

Agility
Agilityn rotumestaruus ratkaistaan 16.11.2019 Tampereella. Jokaisen luokan kolme parasta palkitaan. Lisätietoja ko. kilpailusta myöhemmin.