Merja

Kuka ja missä
Merja Nauska, Oulu

Ketkä ja montako
Meillä asustaa Atte, 2-vuotias pumipoika Napos -kennelistä.

Kiinnostuin pumeista jo 90 -luvulla, aikaa kului pumin ”hankintaan” siis vaivaiset 20 vuotta! Aten myötä ajauduin luontevasti Pumit ry:n hallitukseen varajäseneksi tämän vuoden alusta.

Eri yhdistysten työmyyränä vapaaehtoistyö on tuttua juttua, joten mielelläni edesautan lähellä sydäntäni olevan rodun toimintaa. Kaikki pumeihin liittyvät asiat kiinnostavat ja tietysti myös tutustuminen pumeihin ja niiden omistajiin. Rally-Toko -harrastukseen sitoutuneena otin mielelläni hoitaakseni Rally-Tokovastaavan pestin kun laji on jo muutoinkin vienyt minut mennessään!

Olen puhelias ja touhukas, järjestän mielelläni erilaisia tapahtumia ja pörrään niissä paikanpäällä tervehtien mielellään ihan jokaista. "Rally" sopii harrastuksena erinomaisesti ihan kaikille, se on helppo aloittaa ja sitä voi treenailla paljon myös kotioloissa. Rally-Toko on sopivasti rauhoittumista ja keskittymistä vaativa laji, kuitenkin iloisuus saa näkyä ja se on myös toivottavaa. Iloisuuttahan pumeista kyllä löytyy aika lailla houkuttelemattakin!

Tämän vuoden suunnitelmissa on mahdollistaa jäsenistölle osallistumista Rally-Toko -harrastukseen. Suunnitteilla on mm. yhteisiä ratatreenejä tulevalle keväälle/kesälle/syksylle. Pikkuhiljaa pohjatöitä valmistellen saavutetaan varmasti jo viimeistään ensi vuodelle yhdistyksen omat Rally-Tokon rotumestaruus -kisat pumeille!