Mirjami

Kuka & missä
Olen Mirjami Hornela, parikymppinen iiläinen eläintenhoitaja ja agrologiopiskelija.

Ketkä & montako
Meillä on yhteensä viisi koiraa, joista pumeja on kaksi; Ylenmäen Obelix "Kirka" ja Kasevan Antaa Palaa "Nasta". Sitten on kaksi beaglea, Hilma ja Alma, sekä sekarotuinen Vanessa.

Tutustuin pumeihin vuonna 2011, jolloin tapasin tietämättäni myös tulevan kasvatukseni kantanartun Nekun. Pumit veivät mennessään.

Ensimmäinen oma pumi, Kirka, tuli 2012 ja Nasta syntyi 2014 Nekun pentueesta, jonka teetimme yhdessä Nekun omistajan kanssa.

Hallitukseen: Haluan olla hyödyksi rodulle ja rotuyhdistykselle, koska pumit ovat minulle tärkeitä. Aloittelevana kasvattajana haluan myös oppia ja saada lisää tästä rodusta ja harrastajayhteisöstä sen ympärillä. Myös yhdistystoiminnassa olen tulokas.

Pumi: Kun kerran tutustuin pumeihin, en osaa miettiä muutakaan rotua. Pumeissa on sitä jotain, mitä muissa ei ole.

Olen melko rauhallinen, haaveileva ja luova ihminen, jolle pumien parissa toimiminen on intohimo.

Panokseni yhdistykselle on toimia ensialkuun lehtitoimikunnassa ja vastata tarvikemyynnistä. Olen innolla mukana myös ideoimassa ja keskustelemassa uusista jutuista.