Liity jäseneksi

Pumit ry:n jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun. Lisää tietosi alla olevalle kaavakkeelle tai lähetä vaapamuotoinen hakemus jäsensihteerille sähköpostiin pumit.jasenet(a)gmail.com tai hyödynnä ihan perinteistä postia:

Anna-Mari Viitala
Rinkkakatu 2 B 10
33580  TAMPERE

Jäsenetuna saat laadukkaan, 4 kertaa vuodessa ilmestyvän PUMIT lehden sekä pääsyn vanhojen lehtien pdf-versioihin jäsensivuilla. Tällä hetkellä tarjolla on lehdet vuosilta 2020-2012 sekä 2007-2006. (Vasemman reunan valikosta löydät linkin ilmaiseen näytelehteen.)
 

OHJEET:
Mikäli jäsenmaksun maksaa eri henkilö kuin jäsen itse, emme osaa yhdistää maksusuoritusta oikeaan henkilöön. Tällaisessa tapauksessa maksajan ja jäsenen nimet kannattaa joko ilmoittaa lomakkeen kentässä "Viesti jäsensihteerille" / sähköpostilla pumit.jasenet(a)gmail.com / sivun vasemmassa reunassa olevalla lomakkeella.

Jäsenhakukaavakkeessa tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Voit luoda jo tässä vaiheessa salasanan, jolla pääset jäseneksi hyväksymisen jälkeen kirjautumaan jäsentietoihisi. Käyttäjätunnuksena toimii aina sähköposti ja sen vuoksi kahdella jäsenellä ei voi olla jäsentiedoissa sama sähköpostiosoite.

Kasvattajat voivat ilmoittaa pentujäsenet täyttämällä lomakkeen ja laittamalla "Viesti jäsensihteerille" kenttään tiedon mikä kennel jäsenen ilmoittaa. Vaihtoehtoisesti pentujäsenet on mahdollista ilmoittaa sähköpostilla jäsensihteerille. Vuoden viimeisen neljänneksen aikana ilmoitettujen pentujäsenten jäsenyys on voimassa seuraavan vuoden loppuun saakka.

Mikäli liityt perhejäseneksi (= perheessänne on jo yksi vuosijäsen), ilmoita "Viesti jäsensihteerille" kentässä vuosijäsenen nimi. Huom! perhejäsenelle ei postiteta lehteä.

Voit käyttää "Viesti jäsensihteerille" kenttää myös, mikäli sinulla on jotain muuta ilmoitettavaa jäsenhakemuksen yhteydessä.

Kasvattajajäsenyys
 

Jäsenmaksut vuodelle 2020

  • Vuosijäsen 20 €
  • Perhejäsen (ei lehteä) 10 €
  • Kasvattajan maksama pentujäsen 10 €
  • Ulkomainen jäsen 20 €
  • Ulkomainen pentujäsen 10 €
  • Kasvattajajäsenyys +5 €

Pumit ry:n tilinumero:
Nordea FI88 1432 3000 2220 67

IBAN FI88 1432 3000 2220 67
Nordea SWIFT NDEAFIHH

Jäsenmaksun maksuviite 9001

 

Liittymislomake Pumit ry:n jäseneksi  

 

 

Postia jäsensihteerille

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Huom! Tarkistaisitko vielä että antamasi sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu, muuten emme voi vastata sinulle.