Vuoden Pumi -kilpailut

Pumit ry on palkinnut vuodesta 2007 alkaen vuosittain parhaiten menestyneet pumit agility-, tottelevaisuuskoe- ja näyttelytulosten perusteella.

Kilpailuun osallistuvien pumien omistajat valitsevat ja laskevat itse tulokset valmiiksi (mukaan kooste tuloksista, joiden mukaan pisteet on laskettu). Tulokset lähetetään ko. kilpailuvuotta seuraavan tammikuun loppuun mennessä jäsenjulkaisussa ja/tai yhdistyksen kotisivuilla erikseen ilmoitettuun osoitteeseen.

Pumit ry palkitsee kilpailujen voittajat kunniakirjalla. Pumit ry ylläpitää Voittajat-kansioita, joihin Vuoden Pumi -kilpailujen voittaneiden pumien omistajat toimittavat puminsa tiedot ja valokuvat. Kunniakirjat luovutetaan voittajille Pumit ry:n kevätkokouksessa, jossa myös kunkin kilpailun Voittajat-kansio on nähtävillä.

Vuoden 2017 tulokset voit ilmoittaa tammikuun 2018 loppuun mennessä s-postitse pumit.ry@gmail.com.

Tässä vuonna 2016 uudistetut säännöt eri Vuoden Pumi -titteleille: